banner2
banner34

Cezaevine gönderildi

Kız arkadaşı ile yaşadıklarını kayda alarak albüm yapan Mustafa Kara

Cezaevine gönderildi
banner45

Kız arkadaşı ile yaşadıklarını kayda alarak albüm yapan Mustafa Kara aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı. Alınan tutukluluk süresinde, zanlının görüntüleri kayıt ettiği kameralı saat ve çıkarmış olduğu albümlerde bulundu. 9 gündür poliste tutuklu bulunan Kara, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Mustafa Kara’nın ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imzalayacağı 50 Bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Teminatı ödeyemedi

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan, zanlı Kara’nın 2015 yılı içerisinde ilişki yaşadığı kadını yatak odasına kurmuş olduğu gizli kamera ile kayıt ettiğini anlattı. Polis zanlının görüntüleri kayıt ettikten sonra kadına ve ailesine göstererek kendisi ile evlenmesi ve para vermesi durumunda sileceğini aksi takdirde görüntüleri ortalığa yayacağı yönünde tehdit ettiğini söyledi.

banner37
Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada zanlının görüntüleri kayıt ettiği kameralı saatin tespit edilip emare olarak alındığını ayrıca çıkarmış olduğu albümlerinde bulunduğunu söyledi.

Polis memuru Mahan, zanlının geçtiğimiz duruşmada ortaya attığı intihar ettiği iddiasının araştırıldığını ve bu yönde bir bulguya rastlanmadığını, daha sonra zanlının da bunu mahkemeyi etkilemek için söylediğini itiraf ettiğini söyledi.

Polis zanlının TC ve KKTC vatandaşı olduğunu, devlet tarafından kendisine özürlü maaşı bağlandığını belirterek mahkemenin uygun gördüğü bir teminata bağlamasını talep etti.

Kaynak: Havadis

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1