banner2
banner34

“Cinsel içerikli mesaj attı”

Ercan’da geçtiğimiz günlerde çıkan kavgada teminata bağlanan zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahimBeken’in darp ettiği kişi olan zanlı Rıdvan Çakmak’da tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı

“Cinsel içerikli mesaj attı”
banner45
banner46

Ercan Hava Alanı kavşağında 18 Haziran tarihinde meydana gelen kavgada teminata bağlanan zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve  İbrahimBeken’in darp ettiği kişi olan zanlı Rıdvan Çakmak’da tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

 

Teminat talep edildi

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Can olayla ilgili bulguları aktardı. Can, huzurda bulunan zanlı Rıdvan Çakmak’ın 1 Haziran 2016 tarihinde eski kız arkadaşı olan ve kendisini darp eden zanlıların akrabası kadına telefonda cinsel içerikli mesajlar attığı ve darp ettiğinin tespit edildiğini söyledi. Polis zanlı aleyhine bir soruşturma başlatıldığını ancak tahkikata etki etme olasılığının bulunmadığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

 

Yurtdışına çıkışı yasaklandı

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve 1 500 TL nakit teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kaynak: Yeni Bakış

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1