banner2
banner34

CTP Başbakanlık'ta: Belgeleri görmeden çıkmayacağız

CTP Başbakanlık'ta: Belgeleri görmeden çıkmayacağız
banner45

CTP Genel Başkanı Erhürman ve milletvekilleri Kıb-Tek’e ihalesiz akaryakıt alımı konusunda Başbakanlık’tan yanıt alamadıkları gerekçesiyle bugün de Başbakanlık önünde basın açıklaması yaptı, ardından Başbakanlık binasına girerek Müsteşara Başbakan Üstel’le görüşme isteği iletti

banner37
Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki milletvekilleri dün akşam saat 20.00’a kadar Başbakan Ünal Üstel tarafından kendilerine ihalesiz alımlarla ilgili bilgi verilmediği gerekçesiyle Başbakanlık binası içerisinde bekliyor.

Başbakanlık binasına giren ve Bakanlar Kurulu odasının yan tarafında bekleyişlerini sürdüren Erhürman ve vekiller, KIB-TEK'e akaryakıt temini adına çıkılan ihalelerin detaylarını istiyor. Erhürman, “Belgeleri görmeden Başbakanlıktan çıkmayacağız” diyerek bekleyişlerini sürdürüyor.

Kaynak: Haber Kıbrıs

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir Can
Kadir Can - 2 yıl Önce

Ne mülazım bir liderliktir sergiledikleri ne perhiz ne lahana .

Halk. Sandıkta. Ne dedi.
Güçlü bir şekilde koalisyon dedi.

Neden CTP. Bu koalisyona. Hayır dedi.
Tabiki kaos yaratarak. Kendi. Ni. Buluaz Hint kumaşı yerine koymaya çalışmak istemektedir .
Lakin hepimiz aynıyız yoktur. Birimizin birimizden farkı.

Şimdi gelelim son ikiyila yaşanılanlar. CTP. Nerede. İktidara talip. Ama. Koalisyona karşı.
Seçmen kolaisyon dedi. CTP. Kaos diyor.

UBP. Ben yaparım ben bilirim. 30 yıldır. Aynı kafa. Aynı düz kontak kişilerle torpilinan seçilen yıllanmış şarap misali koltuklar bakanlıklar yapışıp. Bırakmak istemeyen. Her dönemin bakanı olma peşinde koşanların. İç hesaplaşmalarıyla. Kaoslariyla. Geçen bir. Süre. Bir zaman. Oda kaoslar yaratmaktadır. Ülkemizde.
Bunların tek sorumlusu. CTP dir. Koalisyona. Sıcak bakmamakla. Güçlü bir şekilde KKTC. Hükümet kurma görevini yerine getirmemekle. Bugünkü kaosun sebebi.
Ve. Aynı CTP. İktidara. Oynamak. İstiyor.
Bir. Garip. Oyun içinde

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1