banner2
banner34

Cumhurbaşkanı Tatar 23 Nisan etkinliklerine katıldı

Cumhurbaşkanı Tatar 23 Nisan etkinliklerine katıldı
banner45
banner46

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Şehit Tuncer İlkokulu’nda 23 Nisan etkinliğini izledi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar burada yaptığı konuşmasında hem kendisinin, hem de eşi Sibel Tatar’ın Şehit Tuncer İlkokulu’nda okuduklarını belirterek, yıllar sonra Şehit Tuncer İlkokulu’nda 23 Nisan etkinliklerinde öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.  

Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli günü dünya çocuklarına armağan ettiğini ve bugünün KKTC’de de yıllardan beridir kutlanan anlamlı bir gün olduğunu söyledi.  

Çocukları çağdaş bireyler olarak yetiştirmenin önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, ailelere ve öğretmenlere geleceğin teminatı çocukları en iyi şekilde yetiştirdikleri için teşekkür etti.

banner37
   

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Orhan Dural Stadyumu’nda Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencilerinin gösterilerini izledi.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

Cumhurbaşkanı Tatar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği öneme işaret etti ve bu günü tüm çocuklara armağan ettiğini belirtti.  Tatar, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri, KKTC için de geçerlidir. Çünkü bizim bu adada yıllardır verdiğimiz mücadele egemenliğimize sahip çıkmak içindi ve adadaki varlığımızı egemenliğimize sahip çıkarak inşa etmekteyiz. Gelecekte bu makamlarda ülkeyi yönetecek ve KKTC’ye sahip çıkacak olan çocuklarımıza da tüm bunları en iyi şekilde anlatmak bu bayram gününü kutlarken en büyük görevimizdir” dedi.  
 
Çocukların geleceğe hazırlanmasında öğretmen ve ailelere büyük görev düştüğüne işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, milli iradeye ve örf adet ve geleneklerimize sahip çıkarak çocukları yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1