banner2
banner34

Cumhurbaşkani Tatar Covid-19’dan Hayatini Kaybeden İki Kişi İçin Taziye Yayimladi

Cumhurbaşkani Tatar Covid-19’dan Hayatini Kaybeden İki Kişi İçin Taziye Yayimladi
banner45

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Covid-19 nedeniyle bugün hayatını kaybeden iki kişi için taziye mesajı yayımladı ve her vatandaşın tedbirlere harfiyen uymasının önemini vurguladı.

banner37
Cumhurbaşkanı Tatar, dünyada, Covid-19 salgınına karşı alınan tüm önlemler ve tedbirle pandeminin her geçen gün kontrol altına alınmasında ilerleme kaydedilmiş olmasına rağmen, 2 vatandaşın hayatlarını kaybetmesinin herkesi üzdüğünü belirterek ayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bugüne dek gösterdiği başarıyı devam ettirebilmek için yürürlükte olan tedbirlere her vatandaşın harfiyen uymasının öneminin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar mesajında şunları kaydetti:

“Ulusal aşı programı çerçevesinde aşılanma tamamlanıncaya kadar, aşı olan kişiler dahil vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerinin ülke sağlığı açısından önemli olduğunu hatırlatırım. Sağlık çalışanlarımızın büyük gayretleri ve halkımızın gösterdiği anlayış ve fedakarlıkla bu salgına karşı başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1