banner2
banner34

Cypfruvex açık artırma usulü ile ayrıştırılmamış hurda metaller ve muhtelif hurda araç satışı yapılacağını duyurdu

Cypfruvex açık artırma usulü ile ayrıştırılmamış hurda metaller ve muhtelif hurda araç satışı yapılacağını duyurdu
banner45

Kıbrıs Meyve Sebze (Cypfruvex) İşletmecilik Limited, açık artırma usulü ile ayrıştırılmamış hurda metaller ve muhtelif hurda araç satışı yapılacağını duyurdu.

Cypfruvex’ten yapılan açıklamaya göre malzemeler, açık artırma usulü ve peşin para ile 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Cypfruvex Ltd’de satışa çıkarılacak.

banner37
Malzemeler için açık artırmaya katılacak olan hurda metal alıcı/alıcılar, Cypfruvex Ltd.’e 45 gün süreli geçici banka teminat mektubu veya 20 Ocak Cuma tarihine kadar Cypfruvex Ltd. muhasebe veznesine yatırılacak para karşılığı alınan makbuz ve devlete vergi borcu olmadığına dair belge getirecek. Malzemeler, açık artırma tarihine kadar görülebilecek.

Şartnamenin, 20 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar Cypfruvex Ltd. Genel Müdürlüğü’nden temin edilmesi gerekiyor. Şartname almayan katılımcılar ihaleye alınmayacak.

- Ayrıştırılmamış hurda plastikler ve hurda kağıt ve karton kutular kapalı zarf usulü teklif ile satışa sunulacak

Ayrıştırılmamış hurda plastikler ve hurda kağıt ve karton kutular ise, kapalı zarf usulü teklifle satışa sunulacak. Teklifler, açık artırma sonuna kadar kapalı zarflar içinde Cypfruvex Ltd.’e, içinde hangi malzemeler için teklif verileceği açıkça yazılarak, teslim edilebilecek. Zarflar açık artırmaya müteakip açılacak ve sonuçlar açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2023, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1