banner2
banner34

DAÜ Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Bilimler doktora programına öğrenci kabul edecek

DAÜ Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Bilimler doktora programına öğrenci kabul edecek
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eczacılık Fakültesi, 2023 – 2024 Akademik Yılı Güz döneminden itibaren “Farmasötik Bilimler - Pharmaceutical Sciences” doktora (PhD) programına öğrenci kabul edecek.

YÖDAK onaylı olan söz konusu programa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve yabancı uyruklu öğrencilerden Eczacılık Fakültesi mezunu olan veya Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Biyokimya, Kimya ile Kimya Mühendisliği alanlarında yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar başvurabilecek. Eğitim dili İngilizce olan “Farmasötik Bilimler” doktora programına kayıt olan öğrenciler Biyokimya, Farmasötik Kimya, Farmakognozi, Farmakoloji, Farmasötik Teknoloji ve Farmasötik Toksikoloji alanlarından (modüllerinden) birini seçebilecekler.

banner37
kapsamlı ve dünyadaki gelişmeler ışığında tasarlanan oldukça geniş alan ve seçmeli ders havuzuna sahip doktora programına kayıt olan öğrenciler, alanında önemli isimlerin bulunduğu ve geniş laboratuvar alt yapısına sahip DAÜ Eczacılık Fakültesi’nde başarılı doktora tezleri üretebilecekler.

Farmasötik Bilimler doktora programına başvurmak isteyen öğrenci adayları başvurularını en geç 26 Eylül 2023 tarihine kadar //www.emu.edu.tr/applyonline adresi üzerinden çevrim içi olarak yapabilir. Detaylı bilgi için Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü web adresi (https://grad.emu.edu.tr/) ziyaret edilebilir.,

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1