banner2
banner34

DAÜ GİMER, 3. Liderlik Akademisi etkinliği’ne katkı sağlıyor

DAÜ GİMER, 3. Liderlik Akademisi etkinliği’ne katkı sağlıyor
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (DAÜ GİMER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tümer ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cem Tanova, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl üçüncüsü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenmekte olan Liderlik Akademisi Etkinliği’nde konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlik, 5-7 Kasım 2021 tarihleri arasında, Girne Acapulco Hotel’de gerçekleştiriliyor. Etkinliğe; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Kamacıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran gibi isimlerin yanı sıra, 27 farklı ticaret ve sanayi odası başkanları da katılım gösterdi.

Prof. Dr. Tümer ile Prof. Dr. Tanova Seminer Verecek

banner37
DAÜ GİMER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tümer ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cem Tanova, 6 Kasım 2021 Cumartesi günü, saat 14:00’te, Premier Salonu’nda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden Prof. Dr. Himmet Karadal’ın moderatörlüğünü yapacağı “Girişimcilik Ekosistemi” başlıklı seminerde konuşma yapacak. Ayrıca, GİMER Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cem Tanova, saat 18:15’te, Premier Salonu’nda, “İnsan Kaynakları Yönetimi: İşveren Markası” başlıklı bir eğitim verecek.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2019 yılında üniversite-sanayi iş birliğini arttırmak için düzenlenmeye başlayan Liderlik Akademisi Etkinliği’nde, katılımcılar üç gün boyunca sürecek olan akademik ve sosyal etkinliklere katılarak mesleki ve kişisel bilgi-birikimlerini arttırma, beşeri ve sosyal sermayelerine yatırım yapma imkanı buluyor.

     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1