banner2
banner34

DAÜ Hemşirelik bölümü çevrim içi seminer gerçekleştirdi

DAÜ Hemşirelik bölümü çevrim içi seminer gerçekleştirdi
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü COVID-19 pandemisinde güncel durum ve deneyim paylaşımı için çevrim içi seminer gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde DAÜ Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rojjin Mamuk moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi COVID-19 Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Aygün “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi COVID-19 Deneyimi: Ne Yaşandı? Ne Öğrendik?” konulu sunum gerçekleştirdi.

banner37
Seminerde ayrıca Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Enfeksiyon Kontrol Komite Üyesi Uzm. Hemşire Emine Güngör “COVID-19’dan Korunmak İçin Kişisel ve Çevresel Korunma Önlemleri” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Söz konusu etkinliğe DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Taştan ile çok sayıda Hemşirelik Bölümü öğrencisi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri katıldı. Seminer, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1