banner2
banner34

DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği'nden Hocanın'a ziyaret

DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği'nden Hocanın'a ziyaret
banner45

DAÜ MEZUNLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN REKTÖR PROF. DR. AYKUT HOCANIN’A ZİYARET

banner37
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunları Dayanışma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı ziyaret etti. Söz konusu nezaket ziyaretinde, 27 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul ile belirlenen DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Ekşici, As Başkan Gülbahar Özkan, Sayman Hasan Arslan, Yazman Burcu Sultan Betin, Faal Üyeler Mahmut Dağtekin ve Nazan Hocanın yer aldı.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, ziyarette yapmış olduğu konuşmada, DAÜ’nün öğrencileriyle yalnızca eğitim gördükleri zamanda değil, aynı zamanda dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar mezun olduktan sonra da ciddi bir dayanışma içerisinde yer aldığını kaydetti. DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği’nin bu kapsamda yalnızca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) değil, aynı zamanda tüm dünyada etkili bir dernek olarak faaliyet göstermesi gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Hocanın, seçimle belirlenen yeni Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar dileyerek derneğin projelerine destek vereceklerini belirtti.

DAÜ Mezunlar Dayanışma Derneği Başkanı Derviş Ekşici de yapmış olduğu konuşmada DAÜ’nün tüm dünyaya yayılmış 70 binin üzerinde mezunu olduğunu belirterek, amaçlarının DAÜ’ye yakışır ses getiren işler yapmak olduğunu ifade etti. Öncelikli olarak eğitim alanında gereksinimi olan öğrencilere yardım etmeyi hedeflediklerini kaydeden Ekşici, derneğin üyeleri olan DAÜ mezunlarıyla birlikte her geçen gün daha da büyümeye devam edeceğini aktardı. Ekşici, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1