banner2
banner34

DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği üyeleri yeni yıl kokteylinde bir araya geldi

DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği üyeleri yeni yıl kokteylinde bir araya geldi
banner45
banner46

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunları Dayanışma Derneği (DAÜ-MEZDER) tarafından DAÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü’nde (MİKA) Yeni Yıl Kokteyli gerçekleştirildi. Kokteyle DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, DAÜ-MEZDER Yönetim Kurulu Başkanı ve DAÜ-MİKA Müdürü Derviş Ekşici ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve DAÜ- MEZDER üyeleri katıldı.

bir ortamda gerçekleşen kokteylde açılış konuşması yapan Ekşici, herkese hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, Ekim ayında belirlenen yeni Yönetim Kurulu’nun amaçlarından bir tanesinin de derrnek üyelerini bir araya getirecek etkinlikler düzenlemek olduğunu kayded erek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. DAÜ-MEZDER’in en önemli ve birincil misyon unun, zor durumdaki öğrencilere yardım eli uzatabilmek ve özellikle eğitim alanındaki ihtiyaçlara maksimum derecede katkıda bulunabilmek olduğunu vurgulayan Ekşici, geçtiğimiz günlerde DAÜ Rektörlüğü’nden alınan ve öğrenim harcı ödemekte zorlanan öğrencilerin bilgilerini içeren listenin incelenerek yardımlara başlandığını kaydetti. Ekşici “Bu misyonumuzu tam anlamıyla yerine getirebilmek için göreve geldiğimiz ilk günden beri ilk hedefimiz üye sayımızı artırmak olmuştur. Çünkü biliyoruz ki dernekler güçlerini üyelerinden alır. 60 bini aşkın mezunu olan köklü bir Üniversite konumundaki Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Mezunlar Dayanışma Derneği’nin güçlü bir dernek konumuna gelmesi de en önemli arzumuzdur. Hedefimiz en kısa zamanda 1000’li rakamlara ulaşabilmektir. Güçlü bir Mezunlar Derneği’nin Üniversitemiz tanıtımına da katkısı olacağı yadsınamaz bir gerçektir.” şeklinde konuştu.

olarak bir diğer hedeflerinin ise en yakın gelecekte mezunların ve üyelerin buluşma noktası haline gelecek, DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği Lokali ile ilgili projeyi hayata geçirebilmek olduğunu söyleyen Ekşici, bu konuyla ilgili de çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Konuşmasında Rektör Prof. Dr. Hocanın’a derneğe vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerini sunan Ekşici, “2023 yılının sizlere, ailelerinize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve refah getirmesini temenni ederim” şeklinde sözlerini tamamladı.

Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ise konuşmasında dernek üyelerini bir arada görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, Mezunlar Derneklerinin üniversiteler açısından önemine değindi. Güçlü bir Mezunlar Derneği’nin hem ihtiyaçlı öğrencilere destek olabilmek hem de Üniversite prestiji ve tanıtımı açısından oldukça önemli olduğunu kaydeden Prof. Dr. Hocanın, DAÜ-MEZDER’in üye sayısını artırarak büyümesi ve başarılı işlere imza atması dileklerinde bulundu. Prof. Dr. Hocanın herkesin yeni yılını kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Kokteylde bol bol sohbet ederek kaynaşan ve keyifli zaman geçiren DAÜ-MEZDER üyeleri, bu tarz etkinliklerin devamını diledi.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1