banner2
banner34

DAÜ’de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

DAÜ’de Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi organizasyonu ile DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün katkılarıyla Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi. 23 Mart 2023 Perşembe günü, 10:00 – 12:00 saatleri arasında DAÜ Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilen söz konusu etkinliğe Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu’ndan öğrenciler katıldı.

DAÜ Özel Eğitim Kulübü’nün önderliğinde düzenlenen etkinlikte; Amerikan Futbolu Kulübü, Bayrak Futbolu Kulübü, Beşiktaşlılar Kulübü, Çocuk Hakları Kulübü, Fenerbahçeliler Kulübü, Gastronomi Kulübü, Halk Dansları Topluluğu, Psikoloji Öğrencileri Kulübü, Tavla Kulübü, Tiyatro Topluluğu ve ultrAslan- UNI Doğu Akdeniz üyeleri okul öğrencileriyle pankart boyama, kurabiye süsleme, yüz boyama ve oyun gibi aktiviteler gerçekleştirdi. Etkinlikte ayrıca, fiziksel aktivitenin önemine vurgu yapmak amacıyla DAÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Güçhan Topcu önderliğinde özel gereksinimli bireylere egzersizler yapıldı.

DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu’nun da yer aldığı etkinlikte Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencileri oldukça keyifli vakit geçirdiler.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1