banner2
banner34

Dedelerini soydular!.. Biri itiraf etti!

Boğazköy’de dedeleri İbrahim Ninnolar’a ait evden ziynet eşyaları ile yüklü miktarda para çaldıkları öne sürülen M. Ö. M. ile A. Ö. M. şikâyet üzerine tutuklandı...

Dedelerini soydular!.. Biri itiraf etti!
banner45

Girne’ye bağlı Boğazköy’de dedelerinin yüklü miktarda parasını ve ziynet eşyalarını çaldıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlılar dün tutukluluk talebi ile Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldılar. 

Yargıç Gökhan Asafoğulları, polisin soruşturmasını tamamlayabilmesi için zanlıların 3’er gün tutuklu kalmasına emir verdi.
Biri itiraf etti biri kabul etmedi 

banner37
Boğaz Karakolunda görevli polis memuru Ramazan Karatay mahkemede verdiği ifadede zanlıların 5-10 Nisan tarihleri arasında Boğazköy’de dedeleri olan İbrahim Ninnolar’a ait evden muhtelif ziynet eşyaları, 4 bin sterlin, 7 bin 100 Euro ve 10 bin TL nakit para çaldıklarını anlattı.

Ramazan Karatay, şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı M. Ö. M.’nın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ancak zanlı A. Ö. M.’ın ise suçlamaları reddettiğini söyledi.
Soruşturma devam ediyor 

Zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğin, serbest kalmaları halinde aranan kanıtlara polisten önce ulaşabileceklerini ve kayıp ziynet eşyaları olduğunu belirten polis, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Suçumu kabul ediyorum 

Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlılardan M. Ö. M. suçunu kabul ettiğini söylerken, zanlı A. Ö. M. ise dedesinin evine dahi gitmediğini öne sürdü ve suçlamaları reddetti.
kaynak: havadis

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1