banner2
banner34

“Dekanın diploması sahte” iddiası

“Dekanın diploması sahte” iddiası
banner45

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı bir üniversitenin psikoloji alanında uzman bir dekanın diplomasının sahte olduğuyla ilgili iddiaların araştırıldığını açıkladı.
KKTC Psikologlar Derneği’nden gelen ihbar ve YÖK’ün bu yöndeki talebini işleme koyduklarını ve adı geçen öğretim üyesinin diplomasının sahteliğiyle ilgili mensubu bulunduğu üniversiteden bilgi beklediklerini kaydetti.
Konunun araştırma aşamasında olduğundan dolayı adı geçen öğretim üyesinin kim olduğu ve hangi üniversitede dekanlık yaptığının bu aşamada açıklanmasının uygun olmadığını belirterek, konunun takipçisi olduğunu kaydetti.

banner37
YÖDAK Başkanı Turgay Avcı katıldığı programda KKTC Psikologlar Derneği tarafından ülkemizde faal olan üniversitelerimizden birinde dekan olarak görev yapan hocanın diplomalarının sahte olduğuna dair ihbarlarının olduğunu açıkladı. 
Konunun Türkiye’ye de taşındığını ifade eden Avcı, YÖK ve Türkiye Psikologlar Derneği tarafından da görevdeki dekan hakkında uyarı mektubu aldıklarını belirtti.
Olayın hassasiyetini farkında olduklarını ve titizlikle bu durumu incelediklerinin altını çizen YÖDAK Başkanı Turgay Avcı, yıllara önce bu dekan hakkında polise yapılan bir şikayetin olduğunu ancak durumun üzerinde fazla durulmadığını da aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1