banner2
banner34

Denktaş’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Denktaş’ın açıklamalarından satır başları şöyle:
banner45

DP Genel Başkanı, Milletvekili Serdar Denktaş, hükümetin istifasının ardından basın açıklaması yaptı. Serdar Denktaş ülkedeki siyasetin hiç bu kadar kirlenmediğini ifade etti.

Parti Genel Merkezi’nde yer alan toplantıda konuşan Denktaş, son zamanlarda kendisine yönelik sistematik saldırıların olduğunu ifade ederek, bakanlık görevinden ‘aklanma’ nedeniyle ayrıldığını vurguladı.

Serdar Denktaş açıklamasında ‘bu hükümetin yapabileceği daha çok iş vardı birçoğu sadece Bakanlar Kurulu’ndaydı, şimdi herşey durdu. Hayat devam ediyor döviz iniyor kalkıyor borsa dalgalanıyor bi ise oyun içinde oyun oynamaya devam ediyoruz’ dedi. 

Denktaş’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

banner37
Protokolün erken zamanda imzalanacağını düşünmüyorum. Protokolün imzalanması ile para gelmez.

Ortaklarımızın gözlerine baktığımızda bize güven vermekteydi. Türkiye’ye benden daha bağlı olan siyasi olduğunu düşünmüyorum.

Mecliste her türlü aritmetik vardır. Bizim şu an için gündemimize böyle bir şsey yok. Bir sonraki hükümette ben görev alacak degilim.

"Ülkemizde siyaset hiçbir dönem bu kadar kirlenmemişti. Esas aklanması gereken benim şahsımda da olsa siyasetin ta kendisidir"

"Özersay’ın bahanesini ortaya kaldırarak kendisine verdiğim hizmete devam fırsatını heba etmesi açıklanabilir bir durum değildir"

"Rauf Denktaş Üniversitesi için istenen şeyler diğer üniversitelerin istediklerinden ve onlara verilenlerden farklı değildir"

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1