banner2
banner34

Dereliköylü: Ne güzel insanlarımız var bu güzel ülkemizde

Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akçay Spor Kompleksi için yapılan bir bağışı takipçilerine duyurdu. Dereliköylü, ülkemiz iş insanlarından Uğur Dağyaran'ın Spor Kompleksinin yapımı için 5000 TL bağışladığını aktarıken, bu bağıştan dolayı olan memnuniyetinide sözlerine ekledi.

Dereliköylü:  Ne güzel insanlarımız var bu güzel ülkemizde
banner45

Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akçay Spor Kompleksi için yapılan bir bağışı takipçilerine duyurdu. Dereliköylü, ülkemiz iş insanlarından Uğur Dağyaran'ın Spor Kompleksinin yapımı için 5000 TL bağışladığını aktarıken, bu bağıştan dolayı olan memnuniyetinide sözlerine ekledi. Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü ülkemizde spor ilgili kurumların ilgisizliğindende dert yakınarak "Makamlar’ın yapılanlardan haberleri bile yokmuş gibi birde sporumuzu ileriye taşıyacağız beyanatları ile basına manşet vermelerine anlam veremiyoruz" dedi

banner37

 Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü sosyal medya paylaşımı:

Ne güzel insanlarımız var güzel ülkemizde. Hergün onlarca kişi arayıp biz de katkı koymaya hazırız demeleri bizleri çok mutlu edip duygulandırıyor. Bölgemizin ve Güzelyurdumuzun değerli iş adamı Uğur Dağyaran (Dağyaran Otomotiv) bizlere Akçay Spor Kompleksimizde ve cimnastik salonumuzda kullanmak için 5.000 TL Akçay yardımlaşma ve Dayanışma derneğimize bağış yapmıştır. Allah sizlerden razı olsun.

Düşünebilirmisiniz koskoca spor kompleksini hayata geçirmek için gece gündüz uğraş vereceksiniz ama bu ülkede spor’la uğraşan makamlar’ın yapılanlardan haberleri bile yokmuş gibi birde sporumuzu ileriye taşıyacağız beyanatları ile basına manşet vermelerine anlam veremiyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1