banner2
banner34

Dereliköylü: Sonunda Başardık, bir hayalimiz daha gerçek oldu

Dereliköylü: Sonunda Başardık, bir hayalimiz daha gerçek oldu
banner45

Akçay muhtarlığı ile Kooperatif Merkez Bankası arasında düzenlenen işbirliği çerçevesinde Kooperatif Merkez Bankası bünyesinde bulunan ambar sportif faaliyetlerde kullanılması için Akçay Köy Muhtarlığına verildi.

 Akçay köy Muhtarı Uğur Dereliköylü, Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan, Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman , Zirai Levazım Kooperatifi Sekreteri  Orhan Kürşad, Abdullah Aktolgalı'nında katılımı ile imzalar atıldı.

Akçay köy Muhtarlığı'nın sosyal medyadan duyurduğu haberde şu ifadelere yer verildi;

Yıllardır Güzelyurt bölgemizdeki cimnastik çalışmalarımız kapalı spor salonunda, bir köşede yapılmaya çalışılırken büyük sorunlar yaşıyorduk . Bu sorunu aşabilmek için Akçay Muhtarlığı Uğur Dereliköylü ile işbirliği içerisinde girişimler yapıp,  çok büyük uğraşlar ve  görüşmeler  gibi destekler sağlayarak, Akçay köyümüzde Kooperatif Merkez Bankası bünyesinde bulunan ambarın çocuklarımızın kullanımına verilerek modern bir cimnastik salonuna dönüştürülmesinin önünü açmış bulunmaktayız. 
Akçay köyümüzde yaklaşık 460 metre kare  olan depo Lefkoşa'daki merkez salonumuzdan sonra en büyük ve olimpik aletlerin içinde yer alacagı 2'inci salonumuz olacak. 
Bu güzelliğin oluşmasında desteğini esirgemeyen   Maliye Bakanımız Ali Şan Oşan  ve ekibine,  Turizm Bakanımız Fikri Ataoğlu ve ekibine,  Uğur Dereliköylü , Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan, Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman , Zirai Levazım Kooperatifi Sekreteri  Orhan Kürşad , Abdullah Aktolgalı  olmak üzere emeği geçen herkese  Cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

banner37
Gelecek cimnastikle şekillenecek. 
Göreve geldiğimizden bu güne 150 çocuktan 5000 çocuğa,  3 kulüpten 17 kulübe,  5 antrenörden 120 antrenöre,  tek noktadan 26 noktaya ulaşmış bulunmaktayız. 
Hedef 10 bin çocuk bu doğrultuda kurum kuruluş aileler, iş insanlarımıza çok teşekkür ederiz.

 Güzelyurt bölgemizdeki bu salon sayesinde K.K.T.C Cimnastik Federasyonu ile Akçay Muhtarımız Uğur Dereliköylü ile amacımız  : sportif, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, sosyal ve sportif alanlarda temayüz etmiş, insan haklarına saygılı ve toplumuna karşı sorumluluk duyan güçlü, karakterli ve özgüveni yüksek sporcu gençliğin ve bireylerinin yetiştirilmesine katkı koymaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1