banner2
banner34

Dikkat! Bugün bu bölgelerde elektirik yok

Mesarya’nın bazı köylerine bugün yaklaşık iki saatlik elektrik verilemeyecek.

Dikkat! Bugün bu bölgelerde elektirik yok
banner45
banner46

banner37
 

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (Kıb-Tek) yapılan açıklamaya göre, Mormenekşe, Mormenekşe ağıllar, Yeni Boğaziçi Sanayi Sitesi, Yeni Boğaziçi’nin bir bölümü, Mutluyaka, Korkuteli, Muratağa, Sandallar, Atlılar ve Mormenekşe su kuyuları bölgesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında yaklaşık 2 saat elektrik kesintisi olacak.

Elektrik enerjisi çalışmanın seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğinden vatandaşların şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranması istendi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) Güzelyurt-Bostancı yolu, Aşağı Bostancı’nın bir bölümü ve bölgedeki su motorlarına bugün  yaklaşık 2 saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle söz konusu bölgelerde bugün 10.00 ile 12. 00 saatleri arasında yaklaşık 2 saat elektrik kesintisi olacak.

Kurumdan yapılan açıklamada, elektrik enerjisi çalışmanın seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğinden vatandaşların şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranması istendi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 05:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1