banner2
banner34

Döveç Group'tan Nevruz'a özel kampanya

Döveç Group'tan Nevruz'a özel kampanya
banner45

Mağusa ve İskele bölgesinde güzel projelere imza atan Döveç Group Nevruz'a özel kampanya başlattı. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek kampanyanın detaylarını paylaşan Döveç Group ev hayali kuranlara cazip  koşullar sağlıyor.

İşte Döveç Group'un daire almak isteyenlere sunduğu fırsat;

Long Beach Panorama'da Nevruz'a Özel Muhteşem Kampanya! Nisan Sonuna kadar Tüm Konut Alımlarında Full Eşya Paketi Hediye! Kampanya Sınırlı Sayıda Daire için Nisan Sonuna kadar Geçerlidir!

Long Beach Panorama


İskele’nin sembol yaşam noktalarından biri olacak olan Long Beach Panorama projesi tüm hızıyla sürüyor. Eşsiz deniz manzarası, ezberleri bozan mimarisi ve sosyal alanları ile bu proje bölgede fark yaratacak.

banner37
73m² ~ 99m² brüt alandan oluşan 1+1 dairelerimiz, 1 banyo, 1 yatak odası ve 1 oturma odasından oluşmaktadır. 1+1 dairelerimizde 6m² ~ 22m² aralığında değişen balkonlarımız mevcuttur.

91m² ~ 141m² brüt alandan oluşan 2+1 dairelerimiz, 1 banyo, 2 yatak odası ve 1 oturma odasından oluşmaktadır. 2+1 dairelerimizde 5.5m² ~ 37m² aralığında değişen balkonlarımız mevcuttur.

Tüm projelerin detaylı konumlarını, sosyal aktivitelerini, mimari dizaynlarını, daire modellerini ve döveç kalitesini 360° olarak link'e tıklayarak deneyimleyebilirsiniz.

https://dovecconstruction.com/360/

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1