banner2
banner34

DP Genel Başkanı Ataoğlu “bölgelerdeki ivmenin memnuniyet verici olduğunu" kaydetti

DP Genel Başkanı Ataoğlu “bölgelerdeki ivmenin memnuniyet verici olduğunu" kaydetti
banner45
banner46

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, "bölgelerde ivme yakaladıklarını bunun memnuniyet verici olduğunu ancak seçimde bazı yerlerde yalnız da kaldıklarını" dile getirdi.

DP’den yapılan açıklamada, Parti’nin yerel seçimler sonrası ilçelerde değerlendirme toplantılarını tamamladığı, Parti Genel Başkanı Ataoğlu’nun Girne Oscar Otel’deki toplantıda yaptığı konuşmada “bölgelerde yakalanan ivmeden duyduğu memnuniyeti” dile getirdiği belirtildi.

Ataoğlu, 18 belediyede belediye meclis üyesi adayı gösterdiklerini, 15 adayın belediye meclisi üyesi olmayı başardığına işaret etti.

banner37
Fikri Ataoğlu, “220 adayımız da bizim nazarımızda kazanmıştır. Belediye Başkan Adayımız olsaydı olay çok farklı olurdu. İttifak olarak çıktığımız bu yolda birçok yerde yalnız da kaldık. İlçe Başkanlarımız ve seçim komitelerimiz ellerinden geldiğince çalıştı” dedi.

“Belediye Başkan Adaylarımızla yola çıkabilirdik” ifadelerini kullanan Ataoğlu, ittifak kararının geleceğe yönelik bir adım olduğunu ve samimiyet içerisinde bir karar olduğunu kaydetti.

Üyelerden bölgelerde gözlemlenen eksikliklerin rapor olarak sunulmasını talep eden Ataoğlu, “Sizler sahada, sokaktaydınız, partimizin, partililerimizin, üyelerimizin, hangimizin ne eksiği, ne önerisi var ise rapor halinde ilçelerinize verin. Verin ki onlar bize ışık tutsun, o bölgelerdeki eksikliklerimizin ne olduğunu bilerek yola çıkalım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1