banner2
banner34

Emlakta teknolojik atılım

Ingoes aplikasyonu ile emlak sektörü cebinizde

Emlakta teknolojik atılım
banner45

KKTC emlak sektöründe bir yeniliği piyasaya süren Ingoes’un genel müdürü Selcen Ergüven, İngoes aplikasyon uygulamasıyla cepten güvenli bir şekilde emlak alımının artık mümkün olduğunu kaydetti.

KKTC’deki cep emlak uygulaması ingoes ile güvenli ve karlı bir şekilde gayrimenkul satın almanın yollarının kolaylaştığını ifade eden Ingoes’un genel müdürü Selcen Ergüven Ingoes’da güvenli emlak ofisleri ve zengin portföylerin mevcut olduğu ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinirken kolaylıkla kıyas yapma imkanları da yakalanabileceğine dikkat çekti. Ev arayanlar, arsa veya iş yeri satın almak isteyenlerin bu süreçte tecrübeli ve ülke dinamiklerini iyi bilen profesyonel emlak danışmanlarıyla çalışmalarının önemine vurgu yapan Ergüven, Ingoes uygulamasının iyi bir emlak danışmanıyla en doğru konutu en iyi fiyattan alınmasını sağlanıp tüm hukuki işlemlerin de süratle tamamlanmasında yardımcı olduğunu vurguladı.

“Ingoes, cebindeki emlak uygulaması”, diye tanıtılan uygulama, Kıbrıs Türkçesindeki İngoz sözcüğünden türetilmiş.

banner37
Ingoes’un genel müdürü Selcen Ergüven, hedefi tam 12’den vurma anlamına gelen ingoz/ingoes’la ofise, masaya, bilgisayara hatta tablete gerek kalmadan emlakla ilgili detaylı ve güncel aramaların rahatlıkla cepten yapılabileceğini belirtti.

Gayrimenkul dünyasında önemli hizmetler sunan ingoes aplikasyonunda 120’den fazla emlak ofisi ve bine yakın ürün yer almaktadır. Tüm bilgilerin sürekli olarak güncellendiği ve kontrol edildiği ingoes da verileri sadece uzman emlak danışmanları yükleyebiliyor, böylelikle de tüm bilgiler güvenilir ve doğru olarak kullanıcılara ulaşıyor.

Ergüven, google play veya apple store’dan herkesin uygulamayı kolayca indirebileceğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1