banner2
banner34

" ENGELSİZ YAŞAM TAVLA TURNUVASI " TAMAMLANDI

MAPFREE SİGORTA ve LAPTA BELEDİYESİ NİN ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER YARARINA DÜZENLEDİKLERİ ORTAK SOSYAL SORUMLULUK VE  FARKINDALIK PROJESİ OLAN " ENGELSİZ YAŞAM TAVLA TURNUVASI " TAMAMLANDI.

" ENGELSİZ YAŞAM TAVLA TURNUVASI " TAMAMLANDI
banner45
banner46

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneğine katkı koymak için Lapta Belediyesi desteği ve Mapfree Sigortanın sponsorluğunda Güzelyalı Halk Plajında Engelsiz Yaşam Tavla Turnuvası gerçekleşti.
Sabah saat 10’da başlayan turnuvaya Başbakan Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren, UBP milletvekili Dr. Özdemir Berova, Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Mapfree Sigorta direktörlerinden Osman Şan, Ömer Şan,  Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve çok sayıda vatandaş ve bölge sakini katıldı.
Lapta Belediyesi, Güzelyalı Halk Plajında gerçekleşen turnuvada sponsorun yaptığı katkının yanısıra , bağışlardanda elde edilen gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneğine bağışlandı.  

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Mapfree Sigorta Direktörü Ömer Şan : “şirket olarak her yıl bu tür etkinliklere sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve dereceye giren ilk üç oyuncu için sürpriz hediyeler hazırladıklarını söyledi. Şan ayrıca Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneğine katkı koymaktan ötürü de mutluluk duyduklarını ifade etti.
Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ’da yaptığı konuşmasında : Güzel Yalı Plajını engelsiz bir plaj olacak şekilde yaratarak hem her vatandaşımızın denize ulaşmasını hemde burda doğal yaşamı koruyarak kaplumbağaları birlikte plaji kullanmayı hedefledik, bu gün böylesine güzel bir etkinliğe imza atmaktan ötürü duydukları memnuniyetide dile getirdi ve Belediye olarak bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Başbakan Ersin Tatar’da turnuvanın ödül seremonisinde konuştu ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneğinin bugüne kadar pek çok önemli organizasyona yer aldığına ve geçmişte Mustafa Çelik ve Faruk Taşkınçay’ın bu derneğe büyük emekleri geçtiğini ve onları da saygı ile andığını söyledi. Başbakan Tatar, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Güney Kibrit ile bir maç yaptıklarını ve Kibrit’in kendisini yendiğini söyledi ve “bu maçın rövanşı olacak” dedi ve Kibrit’in dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kendileri ile de sık sık birarata geldiklerini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. 

Engelsiz Yaşam Tavla Turnuvası 3.’süne Mehmet Kaplan’a ödülünü Latpa Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ taktim etti.
Turnuva 2. olan Orhan Kousetta’ya Ödülünü Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren taktim etti.
Turnuva şampiyonu Alihan Pehlivan’a ise ödülünü Başbakan Ersin Tatar taktim etti.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1