banner2
banner34

Enselendiler

Mayıs ayında Demirhan’da faaliyet gösteren Kafama Göre Meyhanesi ve Mağdurlar Meyhanesi’ni soyan Mehmet Göker ve Hüseyin Aval dün Girne’de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Enselendiler
banner45
banner46

 

Demirhan’da Kafama Göre Meyhanesi ve Mağdurlar Meyhanesi bundan yaklaşık 2 hafta önce soyan Mehmet Göker ve Hüseyin Aval dün Girne Polis Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakayı ele verdi. Yüz şişe alkollü içeceği ve 1 adet laptopu çalan Mehmet Göker ve Hüseyin Aval Girne’de evlerinde yakalandı, evde yapılan aramada ise 5 adet extacy hap ve iki kasa çalıntı olduğuna inanılan içki ele geçirildi.

banner37
Yine hırsızlık yapınca yakalandılar

Mehmet Göker ve Hüseyin Aval dün Girne’de faaliyet gösteren Retro isimli bardan 700 TL değerindeki alkollü içeceği çaldılar, düzenlenen operasyon sonucu yakalandılar. Zanlılar yapılan sorgulama sonucu Kafama Göre Meyhanesi ve Mağdurlar Meyhanesi’ndeki soygunlarını da kendilerinin gerçekleştirdiğini ayrıca Karafaki Meyhanesi’ne de girmeye çalıştıklarını itiraf ettiler. Zanlıların bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılmaları bekleniyor.

Havadis

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 06:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1