banner2
banner34

Ercan'da 75 gram uyuşturucu yakalandı

Ercan'da  75 gram uyuşturucu yakalandı
banner45

Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Methamfetamine) İthal ve Tasarruf suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Z.B.E. mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis memuru Kaan Kurtbir, Ercan Hava Limanından KKTC'ne giriş yapmak isteyen Mağusa'da sakin zanlı Z.B.E (E-36) üzerinde ve eşyalarında yapılan kontrolde yaklaşık 75 gram ağırlığında Methamfetamine türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alınıp, zanlının tutuklandığını anlattı.

banner37
Polis, mesele ile ilgili olarak zanlıdan yapılan soruşturmalarda söz konusu maddeleri Gaziantep'te uyuşturucu işleriyle uğraştığını bildiği bir şahıstan 11500TL karşılığında 75 gram olarak aldığının öğrenildiğini belirtti.

Polis, yine yapılan soruşturmalarda zanlının söz konusu maddelerin bir kısmını kendisi kullanacağı bir kısmını ise müşteri bulması halinde satışını yapacağının öğrenildiğini söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek, zanlıların 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Mine Ozankaya, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1