banner2
banner34

Ercan yolcuları yüzde 10 arttı

Larnaka’ya gelen ve tatilini KKTC’de geçirecek olan turistlere çıkarılan zorluklar gündemdeyken, Ercan’daki yolcu rakamları dikkat çekti.

Ercan yolcuları yüzde 10 arttı
banner45

CİDDİ KORKU YARATTI: Larnaka’dan Adaya giriş yapan ve tatilini Kuzey Kıbrıs’ta geçirecek olan üçüncü ülke vatandaşlarına Rum Yönetimi’nin koyduğu yasak turizm operatörlerini ciddi şekilde korkuttu. Buna karşın, Ercan’daki yolcu sayısındaki yoğunluk artmaya devam ediyor

Rum Yönetimi’nin Kuzey Kıbrıs’taki 206 oteli yasaklılar listesine koyması ile başlayan ve iki ülke arasında gerilime neden olan olayların ardından turizm sektörünün bundan ne kadar etkilendiği merak konusu.

KKTC turizminin Larnaka’ya kaydığı yönünde bir çok kesimden görüşler gelirken, Ercan Havalimanı rakamları bunun böyle olmadığını gösteriyor.

banner37
Larnaka Havalimanı’ndan KKTC’de bulunan otellerde konaklayacak üçüncü ülke vatandaşlarının ülkeye girişlerinin yasaklanacağının gündeme gelmesinin ardından turizm operatörleri ciddi bir sıkıntı yaşayacaklarını ifade ediyorlar.

 Ciddi korku yarattı

Larnaka’dan Adaya giriş yapan ve tatilini Kuzey Kıbrıs’ta geçirecek olan üçüncü ülke vatandaşlarına Rum Yönetimi’nin koyduğu yasak turizm operatörlerini ciddi şekilde korkuttu. KKTC turizminin Larnaka Havaalanı’na kaydığı görüşleri sektörde yer alırken, Ercan Havalimanı rakamları bunun böyle olmadığını ortaya koyuyor.

kaynak:havadis
Bertuğ TOPAL
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1