banner2
banner34

Erdoğan'dan Kıbrıs sorunu ve doğal gaz açıklaması

Erdoğan, “Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'de istikrar ancak Türkiye'nin ve KKTC'nin hak ve çıkarlarının gözetilmesiyle mümkündür” dedi.

Erdoğan'dan Kıbrıs sorunu ve doğal gaz açıklaması
banner45
banner46

banner37
 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'de istikrar ancak Türkiye'nin ve KKTC'nin hak ve çıkarlarının gözetilmesiyle mümkündür” dedi.
Erdoğan, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen “Geleneksel Büyükelçiler İftarı”nda konuştu. Ramazanın tüm dünyaya huzur, barış ve esenlik getirmesini dileyen Erdoğan, bu yıl da ramazana maalesef buruk duygularla girildiğini söyledi.
Birçok konuya değindiği konuşmasında, Ortadoğu ve Avrupa'nın müşterek uzantısı olan Doğu Akdeniz'de de huzur ve güvenliğin tesisi için çalıştıklarını da belirten Erdoğan, “Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'de istikrar ancak Türkiye'nin ve KKTC'nin hak ve çıkarlarının gözetilmesiyle mümkündür. Bu bölgede yapılmaya çalışılan oldubittilere göz yummayacağımızı, ilgili tüm tarafların gördüğüne inanıyorum. Biz tüm sorunlarımız gibi bu konuyu da karşılıklı görüşme, diyalog ve iş birliği yoluyla çözmek istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 07:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1