banner2
banner34

Erhan Özmen kolları sıvadı

Erhan Özmen kolları sıvadı
banner45

Gaziantep futbol külübü bugün alınan kötü sonucun ardından, yeni başkan arayışına girdi.  

Özmen yeni umut...
Son dönemde Gaziantep futbol kulübü genel sekreterlik görevini icra eden Özmen güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre Kıbrıs ziyareti sonrasında Gaziantep Futbol Külübü başkanlığına açıklayacağı öğrenildi.

banner37
Uzun yıllar İş hayatındaki başarısını sosyal hayatına da taşıyan Özmen, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almakta. Geçtiğimiz gün Kuzey Kıbrıs Genc iş adamları derneği genel kuruluna katılan özmen. Kıbrıs'taki siyasiler ve iş dünyası ile olan yakınlığı ile bilinmekte.


Özmen 1993 yılında üye olduğu Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nde 5 yıl başkanlık görevini yürüttü. GAGİAD başkanlığı döneminde Türk Genç İşadamları Vakfı (TÜGİK) başkanı seçildi. 1 Eylül 2003’te Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonuna(GİAF) kurucu başkanlık yaptı ve bu görevini 2006 yılına kadar sürdürdü. 2004 yılında Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) kurucu başkanlık yaptı. TÜGİK genel başkanlık görevini 2 Aralık 2006 tarihine kadar yürüttü. Halen TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi Başkanı olan Özmen ayrıca, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Genel Başkanlığı ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanlığı görevlerini yürütmekte. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2023, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1