banner2
banner34

Erhürman: Artık Tatar’a “Sayın” demeyeceğiz

Erhürman:  Artık Tatar’a  “Sayın” demeyeceğiz
banner45
banner46

Cumhuriyet Meclisi'nde konuşma yapan Tufan Erhürman, Kendisinin hedef gösterildiğini, Türkiye’yi eleştirmediğini söylerken, demokrasiyi katletmekten başka bir şey yapmadıklarını altını çizdi.

Erhürman: “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın şahsıma “Sayın” kelimesini kullanmadığını için, benimde kendisine karşı artık kullanmayacağım” dedi.

CTP Genel Başkanı Erhürman, UBP meşru olduğunu ancak, Üstel hükümetinin gayri meşru olduğunu söylemeye devam edeceklerini vurguladı.

Ersin Tatar’ın ‘işi olduğu için önce konuşmak istediğini Divan’a ilettiğini ama önce davet edilmesine karşın bunu reddettiğini’ aktaran Erhürman, “Yerinde oturan Tatar ve Sayın Üstel, yerlerinden ikisi birden bana müdahale ettiler. Sanayi Odası kongresinde protokol ve memleketin ekonomik durumunu konuşuyordum. Bana yaptıkları müdahale, ‘Burası Türkiye’yi eleştirme yeri değil… Ki ben rakamlar üzerinden eleştiri yapıyordum. İkincisinde de ‘uzatma biz de konuşacağız’ müdahalesi yaptılar” dedi.

banner37
“Bu haddini aşan tahammülsüz tavrı, buradan kınıyorum. Bizi eleştirmekten alı koyamayacaksınız. UBP adına yapılan açıklamada da aynı şey… Her zaman uygulanan taktik, ‘Türkiye’yi eleştirmişim, saldırmışım’ . Ben eleştirme hakkımı saklı tutarım ama herkes bilir ki saldırmam. Orada o insanlara saygıdan söylemediklerini burada söylemeyeceğimi mi sandınız. Bu haddini aşan, tahammülsüz davranışları kınıyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1