banner2
banner34

Erhürman'dan Tatar'a mesaj: Siz bizi temsil etmiyorsunuz

Erhürman'dan Tatar'a mesaj: Siz bizi temsil etmiyorsunuz
banner45

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sert mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanlığı'nın bağımsızlık ilkesini kaybettiğini belirten Erhürman, toplumun herkesimini temsil etmesi gerekiğini belirtti.

banner37
Tufan Erhürman: "Duyduk, "yok artık" ile başlayan cümlelerin bu "yönetim" döneminde bu ülkede kullanımdan kalktığının bilinciyle, "yok artık herhalde bu da olmamıştır" demedik ama yine de "duyum"larla hareket etmeyip açık teyit bekledik. Teyit, Sn. Sucuoğlu'nun Kıbrıs Gazetesi'ne verdiği röportajda geldi.

"Bağımsız ve tarafsız" Cumhurbaşkanlığı'nda, UBP ilçe başkanlarının katıldığı bir toplantıda "başkan seçimli erken kurultay" konusu ele alınmış! "Tekrarlanmayacağına inanıyorum" demiş Sn. Sucuoğlu!

Tekrarlanır, tekrarlanmaz bilemem! Ama iki şey kesin: 1. Bağımsız ve tarafsız davranmadığınız sürece, hangi sebeple olursa olsun birilerinin "siz bizi temsil etmiyorsunuz" demesine diyecek lafınız olamaz! 2. Bu halkın kurumsal yapısına, anayasal düzenine hoyratça verdiğiniz zararın sorumluluğu, "tekrarlasanız da, tekrarlanmasanız da" asla üzerinizden kalkmaz!" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1