banner2
banner34

Erhürman'dan Tatar'a sert tepki

Erhürman'dan Tatar'a sert tepki
banner45
banner47

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Türkiye medyasına yaptığı açıklamalara tepki göstererek;  “Siz çatışmadan, gerginlikten medet ummaya devam edin... Biz, içeride de, dışarıda da yalnızca diyalog ve barış demeye devam edeceğiz” dedi.

İşte Erhürman’ın paylaşımı:

banner37
“Sn. Tatar, Türkiye medyasında yer alan bir açıklamasında, "CTP'nin kararı ile ilgili olarak, "ihanet", "hainlerin yeri Rum meclisi", "Rum tarafı ile işbirliği içinde olma" gibi ifadeler kullanmış yine...

On yıllardır aynı dil, aynı üslup... On yıllardır devam eden, düşmanlaştırmadan, gerginlikten, çatışmadan medet umma hali... CTP, yaptığı açıklamada, kararının gerekçelerini, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinin görüşlerinden farklı olan görüşlerini ortaya koydu, diyaloga açık olmaya devam edeceğini ve bunun için üstüne düşeni yapacağını da söyledi.

Siz çatışmadan, gerginlikten medet ummaya devam edin... Biz, içeride de, dışarıda da yalnızca diyalog ve barış demeye devam edeceğiz...”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Ünver
Hasan Ünver - 3 yıl Önce

Siz kimsinizde Türkiye Cumhuriyeti başkanına karşı gelirsiniz

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1