banner2
banner34

Erhürman Tatar'a, "Bu ülkede müdahale yıllardan beri var. Herkes biliyor zaten" sözünü hatırlattı

Erhürman Tatar'a, "Bu ülkede müdahale yıllardan beri var. Herkes biliyor zaten" sözünü hatırlattı
banner45

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın sorusuna sosyal medya hesabından cevap verdi.

banner37
Sn. Tatar, bu sabah katıldığı bir TV programında, "kendisinin de hukuk okuduğunu, kanunları ve hukukun felsefesini bildiğini" belirttikten sonra, bana kendi deyişiyle bir "sınav sorusu" yönelterek, "Erhürman'a soruyorum: Neresi meşruiyet tartışmasına girer" demiş!

"Açık sınav sorusu"nu yanıtsız bırakmak yakışık almaz. Defalarca anlattık ama, 16 Mayıs saat 12:50'de yaptığım açıklamada, bu soruya, kolay okunup anlaşılabilsin diye maddeler halinde yanıt verdim. Sn. Tatar'ın danışmanları onu bulup kendisine iletirlerse, ben de "açık sınav sorusu"na yanıt verme bahtiyarlığına erişmiş olacağım! 

Ya da daha kolay bir yol da önerebilirim: Hani aynı TV programında son yaşananlarla ilgili soru üzerine "Bu ülkede müdahale yıllardan beri var. Herkes biliyor zaten" yanıtını verdiniz ya Sn. Tatar! "Neresi meşruiyet tartışmasına girer" sorunuzun yanıtı bu olabilir mi acaba?! Ne dersiniz?!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1