banner2
banner34

Ersan veda ediyor

Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ne 43 yıl hizmet veren ve derneğe 22 yıl başkanlık eden Ertan Ersan, cumartesi günkü genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Ersan veda ediyor
banner45

KKTC’nin en eski derneklerinden biri olan Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nin 22 yıllık başkanı Ertan Ersan, cumartesi günü yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

1974 yılının son aylarında kurulan derneğin, kurucu üyelerinden olan Ertan Ersan, 43 yıl hizmet verdiği ve 22 yıldır da başkalığını yürüttüğü derneği, gençlere bırakmak için bu kararı aldığını söyledi.

Ersan: Benim için zor bir karardı

KIBRIS Gazetesi’ne açıklama yapan Ertan Ersan, bu görevi bırakmanın gerçekten çok zor olduğunu belirtti.

banner37
22 yıldır başkanlığını yürüttüğü Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni, hem yurt dışında, hem de yurt içinde gerçekleştirdikleri konferanslarla en iyi şekilde tanıttıklarını anlatan Ersan, şu anda 7 bin üyesi olan kocaman ve anlamlı bir dernek oluşturduklarını belirtti.

Başkanlığı bıraksa dahi, yeni gelecek olan başkana manevi yönden desteğe devam edeceğini kaydeden Ersan, seçilecek yeni başkana ve yönetime başarılar diledi.

Öte yandan, uzun süreden beridir derneğin asbaşkanlığını yapan Nevin Erdoğan da yeterince görev yaptığını düşündüğü belirterek, yeni dönemde görev talep etmeyeceğini söyledi.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Elmas TOKAY

Fotoğraflar: Özmen YILANCILAR

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1