banner2
banner34

Evkaf’ın Dost Elini Her Zaman Hissediyoruz

Evkaf’ın Dost Elini Her Zaman Hissediyoruz
banner45
banner46

Her yıl bütçesinin büyük bir kısmını Engelli Bireylere ayıran Kıbrıs Vakıflar İdaresi (Evkaf) 2022 yılında Engelli bireylere 2,5 Milyon bütçe katkı sağlarken 2023 yılının başından bugüne kadar ise 1 Milyon 144 Bin TL engellerin kaldırılabilmesi için harcayarak nene ve dedelerimizden gelen vakıf kültürünün günümüze taşınmasına vesile olmaktadır. 

 10-16 Mayıs Engelliler Farkındalık Haftası sebebiyle bugün KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkan’ı Ömer Suay ve dernek üyeleri Evkaf Genel Müdür Prof. Dr. İbrahim Benter’i ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında açıklamarda bulunan Genel Müdür Prof. Dr. İbrahim Benter, KKTC Engelliler Dayanışma Derneğinin yıllardır çok güzel işler başardığını, engelli bireylerimize fırsat verildiği taktirde Kıbrıs’ta ve dünyanın her yerinde başarıya ulaşacak gençlerimizin olduğunu vurgulayarak Evkaf olarak destek vermeye ve farkındalığın artması için düzenlenecek olan çalışmalara katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. 

Evkaf’ın her zaman dost elini hissettiklerini söyleyen KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkan’ı Ömer Suay ise Engelli bireylerin toplumun her yerinde varolduğunu gösterebilmek adına mücadeleye devam ettiklerini ifade ederek vakıf kuran nene dedelerimize ve bu anlayışa sahip çıkan bugünkü Evkaf yetkililerine teşekkür etti.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1