banner2
banner34

Feci kazada iki kişi yaşamını yitirdi

Feci kazada iki kişi yaşamını yitirdi
banner45
banner46

banner37
Bafra’da Nuh’un Gemisi Otel yakınlarında, bu akşam 2 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Polisten edinilen bilgiye göre bu akşam saat 19:30 sıralarında, Bafra Oteller Bölgesinde, Oğuzhan KARAASLAN (E-29), yönetimindeki JE 326 plakalı araç ile Nuhun Gemisi Otel istikametinden ters şeride girerek Kaya Artemis Otel Çemberi istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada karşı istikametten kendi şeridinde Nuhun Gemisi Otel istikametine doğru seyreden Yusuf AYGÜN (E-31) yönetimindeki THC 620 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.  
Kaza sonucu JE 326 plakalı araç sürücüsü Oğuzhan KARAASLAN ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Muhammet Oktay ÖRTLEK (E-27) olay yerinde yaşamlarını yitirmişlerdir. 
Kazada yaralanan THC 620 plakalı araç sürücüsü Yusuf AYGÜN ile JE 326 plakalı araçta yolcu olarak bulunan İbrahim ÇELİK (E-22) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1