banner2
banner34

Federal Kıbrıs Hareketi, toplantı çağrısında bulundu

Federal Kıbrıs Hareketi, toplantı çağrısında bulundu
banner45
banner46

Federal Kıbrıs Hareketi, Birleşik Federal Kıbrıs hedefi için Sol’da Birliğin oluşmasına katkı koyma çalışmalarına devam ediyor.

Bölünmüş yurdumuzun tekrar birleştirilmesi için Ada’nın her iki tarafında ortak hedefe doğru birlikte mücadele edilmesi gerektiğine inanıyor ve bunun bir gereklilik olduğunu vurguluyoruz.

Bu düşünce ile çalışmalarımızı bir yılı aşkın süre içinde sürdürmekteyiz. Federal Çözüm yanlısı siyasi partiler ve sol örgütleri bu amaçla ziyaret ettik. Elde edilen bilgiler ışığında tüm örgüt temsilcilerinin katılacakları ortak bir toplantı düzenlemeyi uygun bulduk.

Bu amaçla 2 Kasım 2021 tarihinde Salı günü saat 10:00’da KTÖS’ün yeni binasında toplantı çağrısı yapıyoruz.

banner37
Bu toplantının amacı bir düşünceyi katılımcı örgütlere empoze etmek değildir. Barış için bir araya gelen örgütlerin bu yolda hedefe ulaşıncaya kadar ortak davranış ve ortak mücadele etme yöntemleri üzerinde tartışmak ve görüş birliği sağlayarak yola devam etmektir.

Önemle vurgulamak isteriz ki bu birlikteliğin nihai amacı başta da belirttiğimiz gibi Barış’ın sağlanarak adamızın birleştirilmesidir. Bu süreçte örgütler, seçimleri bir amaç olarak değil bir ara hedef olarak değerlendirmeleri ve birlikte karar üretmeleri gerektiğine inanıyoruz.

Federal Kıbrıs Hareketi olarak, Seçimler sürecinde karışmacı değil, birleştirici görev üstleneceğiz. Birlikteliği öne çıkararak, tüm örgütlerin alacakları kararları şimdiden destekleyeceğimizi bildiririz.

Bu birlikteliğin oluşmasında engel çıkaran, kendi örgüt çıkarlarını toplumun çıkarları önünde gören zihniyetleri de deşifre ederek gerekli mücadeleyi vereceğiz.

Tüm üyelerimizi saygı ile duyururuz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1