banner2
banner34

Gafiller, zehirli oklarını halka saplayamayacak

Gafiller, zehirli oklarını halka saplayamayacak
banner45

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla KKTC’de bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meclisi özel oturumunda yaptığı konuşmada,  “Gafiller zehirli oklarını kalka saplayamayacak” sözüyle meclis oturumunu boykot eden partilere mesaj gönderdi.
Kıbrıs davasının yürütücüsü tüm kurumların dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, Kıbrıs davasını içeriden çökertmek için yapılan darbeler boşa çıktığını ifade etti.
Bundaki başarının safların sıklaştırılması olduğunu ve bu birliğe birilerinin bölmesine izin verilmeyeceğini kaydeden Erdoğan, “Kimi gafillerin zehirli oklarını halka saptamasına izin vermeyeceğiz. Meclis çatısında bu oyunu bozmalıyız” dedi.

banner37
Meclisin sergilediği dayanışmayla hep umut olmayı başardığını ve Türkiye’ye inancını asla kaybetmediğini kaydeden Erdoğan, Kıbrıs davasın savunan ve Kıbrıs halkının hukukuna sahip çıkan tüm meclis üyelerine şükranlarını aktardı.
Milletten aldığı hakkı vererek bugün mecliste bulunan milletvekillerine teşekkür eden Erdoğan, “bu dava hor, bu dava öksüz değildir” diyerek Kıbrıs davasının sahibinin tüm Türk dünyası olduğunu kaydetti.
Bugünlere birilerinin lütfuyla değil bedel ödenerek gelindiğini kaydeden Erdoğan, “halka inandık halka yaslandık değil, başkalarına güvenerek değil, halkımıza inanarak mücadele ettik” dedi.
Türkiye ile KKTC arasındaki gücünü şehitlerin kanından alan kudretli birlikteliğinin ilan edildiğini kaydeden Erdoğan, KKTC’ye kazandırılan eserlerin toplu açılışlarının yapılacağını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1