banner2
banner34

Galaya tepki var

Galaya tepki var
banner45

TRT’nin önemli yapımı “Bir Zamanlar Kıbrıs”, Ada’daki Türklerin geçmişte uğradığı zulmü ekrana taşıyacak.

Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini anlatan dizinin galası 1 Nisan Perşembe günü Gazimağusa’da 900 kişilik Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapılacak. 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da katılması beklenen galada koronavirüs önlemleri en üst düzeyde uygulanacak. 

banner37
Galaya sadece davetli 250 kişi katılacak. Gala öncesinde salon ilaçlanacak, salonun girişine hijyen takımları konulacak. Galayı izlemeye gidecekler PCR test sonuçlarını yanında götürecek. 
Kıbrıs Türk halkının haklı davasına büyük güç verecek dizinin 500 milyon izleyiciye ulaşması bekleniyor.
Dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı rol alıyor.

Cumhuriyetçi Türk Partisi protesto edecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi Mağusa lİce Örgütü Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için düzenlenmek istenen gala etkinliği ile ilgili yarın Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı önunde protesto etkinliği düzenleyecek. Cumhuriyetçi Türk Partisi Mağusa İlçe Örgütu Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için düzenlenmek istenen galaetkinliği ile ilgili basın aciklaması yapacak. Yarın saat 13.00'da gergekleştirilecek basın açıklamasıının Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Saray önunde olacağı bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1