banner2
banner34

Garabli: Ay sonuna kadar pazar yerleri açılabilir

"Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği olarak hükümetimizin ve kurullarımızın aldığı karara saygı gösteriyor ve destekliyoruz."

Garabli: Ay sonuna kadar pazar yerleri açılabilir
banner45

Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ekonomi Bakanı ve Tarım Bakanı ile görüştüğünü ve gereken tedbirlerin alınması durumunda Pazar yerlerinin ay sonuna kadar açılabilir hale geleceğini duyurdu.

banner37
Yenal Garabli’nin paylaşımı şöyle:

Sevgili pazarcılar birliği üyelerim ekonomi bakanımız ve tarım bakanımızla bugün pazarların akıbeti izleyeceği yol ve pazarlarımızın tekrardan açılımı ve halka ne şartlarda hizmet yapacağıyla ilgili görüşmem olmuştur sayın bakanlarımız şu anda yeterli tedbirler alınsa dahi gerekli kontrol mekanizmasının olmayışından dolayı şu anda hizmetin sakıncalı durum yaratacak oluşundan endişeli olduklarını bize ilettiler ancak bu virüsle ilgili seyrin yatay bir şekilde devam etmesi sonucu ay sonuna kadar pazarların gereken tedbirler alınarak açılabilir şekle geleceğini bildirdiler. Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği olarak hükümetimizin ve kurullarımızın aldığı karara saygı gösteriyor ve destekliyoruz.

Not(biz pazarcılar birliği olarak ayrımcalıktan yana değiliz bundan sonra da olmayacağız bu hassas dönemde tüm işyerlerimizle birlikte açılmadan yana olduğumuz aşikardır öncelik istemiyoruz eşit şartlar ve haklardan yararlanmak istiyoruz. Saygılarımı arz ederim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1