banner2
banner34

Gemiyle kaçak çıkış yapmaya çalıştılar

Tatlısu’da balıkçı barınağının doğu kısmındaki koyda, bugün, yasadışı yollardan gemiyle KKTC’den çıkış yapmak için bekleyen 9 kişi tespit edilerek tutuklandı.

Gemiyle kaçak çıkış yapmaya çalıştılar
banner45

Polisten yapılan açıklamada, yaşları 18 ile 39 arasında değişen kişilerin, 4’ü Kamerun, 4’ü Fildişi ve 1’inin de Kongo uyruklu (3’ü kadın ve 6’sı erkek) olduğu belirtildi. 

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

OZON’UN ÖLÜM NEDENİ KALP KRİZİ…

Girne’de evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren 75 yaşındaki Ayşen Ozon’un ölüm sebebi, kalp yetmezliği olarak açıklandı. 

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün yaşamını kaybeden Ozon’a bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin “kalp yetmezliği” olduğu tespit edildi. 

LEFKOŞA’DA UYUŞTURUCU 

Lefkoşa’da dün 50 yaşındaki S.B.’nin evinde yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında madde ve içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigara bulunarak, emare olarak alınırken, S.B. ile konuyla bağlantısı olduğuna inanılan G.P. (E-18) tutuklandı. 

banner37

Öte yandan dün yine Lefkoşa’da 20 yaşındaki S.A.’nın (E-20) evinde yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 30 miligram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı. 

Mesele ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan M.A.’nın (E-37) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yarısı içilmiş sigara ve M.D.’nin (E-21) tasarrufunda ise yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yarısı içilmiş sarma sigara bulunarak emare olarak alındı. 

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor. 

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP 

Gazimağusa’da dün Sefer Sokak üzerinde, E.K.(E-25), aralarında tartıştığı Adem Çoban’nın yüzüne kafa atması sonucu burun kemiğinin kırılmasına sebep olmaktan tutuklandı. 

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET 

Ercan Havalimanı’nda A.D.’nin (E-52) tasarrufunda 10 bin Euro muadili döviz veya Türk lirasından fazla olan, 84 bin ABD Doları nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’ye giriş yaptığı tespit edilerek, hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1