banner2
banner34

Gençlik örgütü binası törenle açıldı!

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, bilinçli ve donanımlı şekilde yetişen, sorgulayan gençlerin umut verici ve sevindirici olduğunu vurguladı. Gençlerin çoğu zaman ülkeyi yönetenlerden daha bilinçli ve ciddi davrandıklarını kaydeden Özyiğit, özellikle saatler ve koordinasyon ofisi konularında gençlerin ortaya koyduğu iradeyle ülkelerine, toplumun yaşam tarzına ve yapısına hükümetten daha fazla sahip çıktılarını belirtti.

Gençlik örgütü binası törenle açıldı!
banner45

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, bilinçli ve donanımlı şekilde yetişen, sorgulayan gençlerin umut verici ve sevindirici olduğunu vurguladı. Gençlerin çoğu zaman ülkeyi yönetenlerden daha bilinçli ve ciddi davrandıklarını   kaydeden Özyiğit, özellikle saatler ve koordinasyon ofisi konularında gençlerin ortaya koyduğu iradeyle ülkelerine, toplumun yaşam tarzına ve yapısına hükümetten daha fazla sahip çıktılarını belirtti.

         TDP Gençlik Örgütü’nün de geleneklerine bağlı, menfaat beklemeden, tamamen toplumsal çıkar uğruna mücadele eden bilgili, ilkeli ve donanımlı kişilerden oluştuğuna dikkat çeken Özyiğit, böylesi bir örgüte sahip oldukları için gurur duyduklarını kaydetti.

         TDP Mağusa İlçesi Gençlik Örgütü Merkez binası törenle açıldı. Gençlerin kendi emek ve çabalarıyla,geri dönüşüm olacak şekilde hazırlanan bina farklı tasarım ve konseptiyle dikkat çekiyor. Açılış, Genel Başkan Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Asım İdris, Milletvekilleri Hüseyin Angolemli, Zeki Çeler, Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı, bazı PM ve MYK üyeleri ile Mağusa Gençlik Örgütü Başkan ve üyeleri ile birlikte yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğin başında Mağusa İlçesi Gençlik Örgütü’nün çalışmaları ile açılışı yapılan binanın yapım süreci ile ilgili bir de slayt gösterimi yapıldı. Binanın açılışı, konuşmaların ardından Genel Başkan Özyiğit ve Mağusa Gençlik Örgütü üyeleri tarafından birlikte yapıldı.

banner37
-Cemal Özyiğit-

         TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit konuşmasına binanın yapımında emeği geçen herkesi kutlayarak başladı. Gençler kendini yetiştirmek, kendi ülkelerine hizmet verebilmek için çalışırken, ülkeyi yönetenlerin gençlerin önüne takoz koyduklarını belirten Özyiğit, ülkedeki gençlerin sürekli yurtdışına gitmekten söz etmesi ile yurtdışındaki gençlerimizin ülkelerine geri dönmek istememelerinin haklı gerekçeleri olduğunu kaydetti.

"Gelecek belirsizliğinden kurtarmak"

         Gençlerimizi gelecek belirsizliğine sokan yapının değişim zamanının çoktan geldiğini belirten Özyiğit, “TDP’nin temel hedeflerinden biri de, gençleri gelecek belirsizliğinden kurtararak, kendi ülkelerinde, adil, kalıcı bir çözümle, demokrasinin, insan haklarının ve adaletin hakim kılındığı bir düzende yaşamasına olanak sağlamaktır” dedi.

         Cemal Özyiğit, tüm dünya gençleri gibi Kıbrıslı Türk gençlerin de aydınlık bir geleceği hayal etmesinin, ambargolardan uzak spor yapabilmesinin ve uluslararası toplumun bir parçası olmasının hakları olduğunu söyledi.         Ülkedeki mevcut düzenin duvara tosladığını, bunun en büyük mağduriyetlerinden birini de gençlerin yaşadığını belirten 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1