banner2
banner34

Girne'deki uyuşturucu olayı ile ilgili 6 kişi tutuklandı

Girne'deki uyuşturucu olayı ile ilgili 6 kişi tutuklandı
banner45

Girne’de uyuşturucu tasarrufundan dolayı bir kişinin tutuklanmasıyla başlatılan ileri soruşturmada 6 kişi daha tutuklandı.

banner37
Polisten verilen bilgiye göre, olayla ilgili yapılan ileri soruşturmada, H.T’nin (E-34) evinde yapılan aramada, yaklaşık 405 gram ağırlığında methamfetamine türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerlerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan rulo haline getirilmiş 2 adet banknot ve bir adet bankamatik kartı ve uyuşturucu madde içiminde kullanıldığı düşünülen 1 adet nargile, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan in 480 TL ve 100 ABD Doları nakit para bulundu.

Adı edilen ve meselede bağlantısı olduğuna inanılan S.E.Y. (K-23), D.B. (K-24), B.K. (K-22), G.K. (E-24) ve A.A.T. (E-51) tutuklanmış olup, B.K.’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan arama ise 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Soruşturma devam ediyor.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1