banner2
banner34

Girne’de kapsamlı ‘bet’ operasyonu

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı, Narkotik ve Mali Polis ekiplerinin yanı sıra, oluşturulan özel bir ekip, Girne bölgesinde kapsamlı bir “sanal bet” operasyonu yaptı. Operasyon kapsamında Girne’de faaliyet gösteren Anvil Ticaret ve Kerim Altanhan Ticaret isimli iş yerlerine polis baskın yaptı. İş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, belge ve doküman emare olarak alınırken, bahse konu iş yerlerinde çalışanların ifadelerine başvuruluyor.

Girne’de kapsamlı ‘bet’ operasyonu
banner45

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı, Narkotik ve Mali Polis ekiplerinin yanı sıra, oluşturulan özel bir ekip, Girne bölgesinde kapsamlı bir “sanal betoperasyonu yaptı. Operasyon kapsamında Girne’de faaliyet gösteren Anvil Ticaret ve Kerim Altanhan Ticaret isimli iş yerlerine polis baskın yaptı. İş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, belge ve doküman emare olarak alınırken, bahse konu iş yerlerinde çalışanların ifadelerine başvuruluyor.

Sabaha kadar süren operasyonda yaklaşık 50 kişi tutuklanırken, yüzlerce bilgisayara da el konuldu.

KKTC’nin uluslararası hukukun dışında olmasından kaynaklanan ortam, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde yasak olan sanal bet olayını cazip hale getirmişti.

banner37
Girne’de 10’a yakın noktaya yapılan baskınlarda ciddi oranda tutuklamalar yapıldı.

Aralarında bilinen isimlerin de yer aldığı tutuklu listesi ile ilgili kapamalı bir polis açıklaması bekleniyor.

Polisin, Tarık Mart’ın isminin karıştığı tecavüz suçlamasının ardından derinleştirdiği soruşturmada yasa dışı bet ofislerine ulaştığı ve baskınların bu nedenle hız kazandığı öğrenildi. Dün akşam eş zamanlı baskınlarla belirlenen adreslerde tutuklamalar yapıldığı belirtildi.  Operasyonun genişleyerek, bugün de devam etmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1