banner2
banner34

Gümrüksüz çıkarmak isterken yakalandılar

Mağusa’da dün Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından yapılan takip ve soruşturmada sonucu 770 paket kaçak sigara ve 50 kilo nargile tütünü ele geçirildi.

Gümrüksüz çıkarmak isterken yakalandılar
banner45
banner46

Mağusa’da dün Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından yapılan takip ve soruşturmada sonucu 770 paket kaçak sigara ve 50 kilo nargile tütünü ele geçirildi

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından dün Mağusa Serbest Limanı’nda başlayan takip ve sonrasında genişletilen soruşturma sonucu toplam 770 paket gümrüğü ödenmemiş çeşitli markalarda sigara, toplam 50 kilo nargile tütünü ve 50 gram sigara tütünü ele geçirildi. 4 kişi aleyhinde soruşturma başlatılırken, polis olayla ilgili de geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

PAKETÇİDE SUÇ ORTAĞI

Edinilen bilgiye göre dün sabah saatlerinde Mağusa Serbest Liman’da şüpheli olan HZ 319 plakalı aracı takibe almasından kısa bir süre sonra araç liman çıkışında polis ekipleri tarafından durduruldu.

HZ 319 plakalı araçta yapılan aramada 12 karton halinde toplam 120 paket çeşitli markalarda sigara bulunurken, araç şoförü Abdulkadir Kuş ile araçta yolcu olarak bulunan Sadık Arslan ile Ali Bilmez’in soruşturma amaçlı Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

Kuş, Arslan ve Bilmez’den yapılan soruşturma sonucunda ise Mağusa’dafaaliyet gösteren bir restoranda paketçi olarak çalışan Osman Yıldırım’ın da suçla bağlantısı olduğu tespit edildi.  Polis ekiplerinin Yıldırım’ın evinde yaptığı aramada ise 650 paket eşitli markalarda sigara ve 50 kilo nargile tütününün bulunarak emare alındığı edinilen bilgiler arasında.

Kıbrıs Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 05:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1