banner2
banner34

Gümüş, 15 gündür kayıp

Göğüs ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastaneden beş dakika içerisinde firar eden 45 yaşındaki Yılmaz Gümüş halen yakalanamadı

Gümüş, 15 gündür kayıp
banner45

Göğüs ağrısı şikayetiyle 8 Mayıs Salı gününde götürüldüğü Girne Akçiçek Hastanesi’nden beş dakika içerisinde firar eden 45 yaşındaki zanlı Yılmaz Gümüş’ten 15 gündür haber alınamıyor. Söz konusu zanlının Güney Kıbrıs’a kaçtığı ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Ancak polis yine de aramalarına her yerde devam ediyor.

En son Pınarbaşı, Kömürcü, Ağırdağ bölgelerinde görüldüğü iddia edilen zanlı için aramalar en çok o bölgelerde yoğunlaşırken ülke genelinde de aramalar sürüyor.

banner37
Gümüş’ü bulmak adına çok sayıda polis seferber olurken, nerede olabileceği ile ilgili de polis gelen her ihbarı değerlendiriyor. Ancak, gelen ihbarlarda henüz kayda değer bir ipucunun olmaması ise polisin işini iyice güçleştiriyor.

Kimileri Yılmaz Gümüş’ün firarın gerçekleştiği gün Güney Kıbrıs’a geçtiğini iddia ederken, kimileri de halen KKTC’de saklandığına inanıyor.

Öte yandan, Güney Kıbrıs’taki yetkili makamların ellerinde Gümüş’ün güneye geçtiğine dair somut bir veri olmayışı ise, zanlının halen ülkemizde bulunduğu ihtimalini güçlendiriyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 05:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1