banner2
banner34

Gürcafer: Önümzde Annan Planından daha avantajlı bir süreç var

Gürcafer: Önümzde Annan Planından daha avantajlı bir süreç var
banner45
banner46

K.T Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, KKTC’nin aşılama politikasını doğru yönetmesi halinde önünde Annan Planından daha avantajlı olacağı bir süreç olduğunu belirtti.

Cafer Gürcafer, Kıbrıs Net Haber Wb TV’de yayınlanan “Pusula” programında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Gürcafer 2020 Martın’dan itibaren dünyayla birlikte zorlu bir süreçten geçilmesine karşın, önümüzdeki dönemde KKTC’nin büyük avantajları olduğunu kaydetti.

banner37
Gürcafer, “Küçük bir ada ülkesi olmamız süreci daha kolay yönetip ülkedeki salgını sıfırlama şansına sahibiz. Burada as olan başlatılan aşı sürecini doğru ve kararlı yürütmeden geçer. Ekonomik Örgütler Platformu olarak hükümetle sürekli istişare içindeyiz. Biz süreçten son derece umutluyuz, yeter ki ülkeyi yönetenler gerekenleri ciddi bir şeklide hayata geçirsin” dedi.

Cafer Gürcafer, dünyanın salgınla boğuştuğu bu ortamda doğru aşılama ve kararlı hamlelerle ülkenin bu salgından aarınarak Annan Planı dönemeinden daha büyük avantajlar yaakalayabileecek noktaya geleceğine dikkat çekti.

Gürcafer, aşıların kısa sürede ülkeye ulaşması amacıyla Türkiye Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay ve AB yetkilileriyle temasa geçtiklerini belirterek, bu aşamada tüm kesimlerin ortak bir paydada buluşarak ülkenin düzlüğe çıkması için gayret göstermesi gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1