banner2
banner34

Gürsel Uzun'un İddiasına, Özer Kanlı'dan yanıt

Gürsel Uzun'un İddiasına, Özer Kanlı'dan yanıt
banner45

UBP parti Meclisi üyesi Gürsel Uzun’un aynı aileden 2 istihdam, 3 atama ve 2 terfi verildiğiyle ilgili paylaşımı, geniş yankı uyandırırken iddianın muhatabı olarak bir açıklama yapma gereği duyan Özer Kanlı, son dönemde sadece bir kızının sınavla Kooperatif Merkez Bankası’na girdiğini açıkladı.

banner37
Kişisel sosyal medyasından açıklama yapan Özer Kanlı, “Hırsızlar, ahlaksızlar, yalancılar, bel altı vurarak onlarla kavgamı durduramaz” ifadeleriyle Gürsel Uzun’a mesaj gönderdi.

Özer Kanlı’nın yaptığı açıklama metni şöyle:

BİR KIZIM Avukat Ergin Ulunay’ın bürosunda avukattır. Diğer kızım 11 Temmuz tarihinde KOOPERATİF MERKEZ BANKASI’nın açtığı münhal sonrası DAÜ’de yapılan sınava katılmış ve 245 kişi arasında 5’nci gelmiştir. Kendisi Southampton Üniversitesi matematik bölümü mezunudur. Londra Metropolitan Üniversitesi’nde master, YDÜ’de pedagoji yapmıştır. 8 yıl YDÜ KOLEJİ’nde GCE sınıflarına matematik dersi verdikten sonra DAHA İYİ HAYAT BEKLENTİSİ İLE KOOP MERKEZ BANKASI SINAVINA KATILMIŞTIR. Varsa bir torpil derhal kızımı durdursunlar. Hodri MEYDAN. Hırsızlar, ahlaksızlar, yalancılar, bel altı vurarak onlarla kavgamı durduramaz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aytekin Farisoğlu
Aytekin Farisoğlu - 4 yıl Önce

İkinize de ayıp böyle kritik bir dönemde bunları tartışmak hiç yakışmadı.

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1