banner2
banner34

Güzellik yarışması başvuruları başladı

Güzellik yarışması başvuruları başladı
banner45

Güzellikleri Yaşa ve Yaşat ilkesi ile 1984 Yılı ile başlayan ve '40 Yılın Yarışması' olarak adlanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek tescilli güzellik yarışması Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ve 1995 yılından günümüze, çeyrek asrında, Kuzey Kıbrıs’ın ilk sosyal sorumluluk ve farkındalık yarışması olarak gerçekleşen 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 yarışmaları finalleri için başvurular başlamıştır.
Günkut Ajans Organizasyonunda gerçekleşecek olan 36. Miss Kuzey Kıbrıs ve 25. Bay Kuzey Kıbrıs Yarışmaları bu yıl, “Anlamlı ve Amaçlı Amaçlı Güzellik” misyonu ile The Arkın İskele Otel’de 31 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek. Taç giyme gala gecesinin giriş davetiyelerinin tüm geliri ŞAMPİYON MELEKLERİ YAŞATMA DERNEĞİ'ne kalacak.

banner37
“Bir KKTC Geleneği Yarışma'ya” ana sponsor olarak Noyanlar Group of Companies ve Onalt Group destek ve katkılarında gerçekleşecektir. Ülke turizmine sonsuz katkıları ile her daim KKTC Sevdalısı Sn. Erbil Arkın’ın Arkın Group Otellerinin son gözdesi olarak ülke turizmine kazandırdığı The Arkın İskele Hotel konaklama sponsoru olarak finali yaşatacak.
Miss Kuzey Kıbrıs 2023 Kraliçelerine ve Bay Kuzey Kıbrıs 2023 Baylarına "anlamlı ve amaçlı güzellik misyonuyla" özünde yüksek öğrenim ve eğitim olan kazanımlar doğrultusunda Girne Amerikan Üniversitesi’nden 100% eğitim bursu beklemektedir. “Amaçlı güzellikler, anlamlı desteklerle yücelir” misyonundan yola çıkarak, en büyük teşekkürlerimiz bizlere son yıllarda eğitim bursu katkıları ile yanımızda olan anavatan Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın Global Üniversitesi “Girne Amerikan Üniversitesi”nden 100% eğitim bursu beklemektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1