banner2
banner34

Harmancı Lefkoşa’nın en güzel bahçe ve balkonları’nı gezdi

Harmancı Lefkoşa’nın en güzel bahçe ve balkonları’nı gezdi
banner45
banner46

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, “3. Yeşil Lefkoşa Yarışması”nda dereceye giren bahçe ve balkon sahiplerini ziyaret ederek belge ve ödüllerini verdi.
Başkan Harmancı En Güzel Bahçe Kategorisi birincisi Emine Döşemeci, ikincisi Şengül İyigün, üçüncüsü Arzu Arhun Topçu ile jüri özel ödülü sahibi City Park Homes yöneticisi Hüseyin Sadeghi, En Güzel Balkon Kategorisi birincisi Serpil Cimcik, ikincisi Ayşen Özerem ve üçüncüsü Ömra Can’ı ziyaret etti.
Şehrin yeşil dokusunu geliştirmek, çevreyi güzelleştirmek ve yeşille daha çok bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacıyla amacı ile düzenlediği yarışmada dereceye girenleri yaşadıkları yerlerde ziyaret eden Başkan Harmancı, böylesi yeşil, bitkisel çeşitliliğe sahip, doğal tasarımlarıyla dikkat çeken ve bulunduğu çevreye de olumlu katkılar sağlayan bahçe ve balkonları yarattıkları için kutladı.

Başkan Harmancı, katılımcı sayısının arttığı yarışmanın Lefkoşalıların yaşam alanlarına sahip çıkılarak yeşile verilen önemin ve değerin arttığını her yıl katılımcı sayısının yükselmesinden de gözlemlendiğini söyledi. Başkent Lefkoşa’nın dört bir yanından yeşille daha çok bütünleşmiş, yaratıcılık ve özgünlük katılmış bahçe ve balkonların jüri tarafından objektif şekilde ve kriterlere bağlı bir süreçle seçildiğini dile getiren Başkan Harmancı, dereceye girenlerle beraber yarışmaya katılan herkese de teşekkür etti.

banner37
Her iki kategoride de birincilere 2.000’er TL ile LTB Fidanlığı’ndan 300 TL’lik ürün, ikincilere 1.000’er TL ile fidanlıktan 200 TL’lik ürün ve üçüncülere 500’er TL ve fidanlıktan 100 TL’lik ürün ile Jüri Özel Ödülü sahibine de 500 TL ödül verildi.

          

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1