banner2
banner34

Harmancı: “Paylaşmak, dayanışmak ve el ele vermektir”

Harmancı: “Paylaşmak, dayanışmak ve el ele vermektir”
banner45

Lefkoşa Türk Belediyesi Paylaşım Mutfağı’na tam donanımlı fırın alımı için geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen kampanyaya önemli katkıda bulunan Sema Muharrem ile Gürgün Muharrem LTB Başkanı Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti. 

banner37
Paylaşım Mutfağı gönüllü destekçisi ve LTB eski As Başkanı Semavi Aşık’ın LTB iş birliği ile düzenlediği kampanyaya yurtdışından 50.000 TL’lik bağışta bulunan Muharrem ailesi Başkan Harmancı ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Aile, bir şehirde ihtiyaçlı insanların yanında yer almanın, onlara bir öğün yemek sağlamanın çok değerli ve önemli olduğunu belirterek, yurtdışında olsalar da belediyenin sosyal mahrumiyetle mücadele kapsamındaki hizmetlerini yakinen ve ilgiyle takip ettiklerini söylediler. 

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, belediyenin her zaman yanında olan Sema ve Gürgün Muharrem’i belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Paylaşım Mutfağı’na yaptıkları katkı için tüm Lefkoşalılar adına teşekkür etti. 
Paylaşım Mutfağının ülkede ve şehirdeki paylaşma ve dayanışma ruhunun önemli ve somut bir örneği olduğunu ifade eden Harmancı, Semavi Aşık’ın da Paylaşım Mutfağı ekibinin en önemli gönüllü destekçilerinden biri olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1