banner2
banner34

Haspolat’taki sıkışıklığa yeni formül üretildi

Haspolat’taki sıkışıklığa yeni formül üretildi
banner45

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’na bağlantı için Lefkoşa-Gazimağusa Yolun’nun Haspolat ile Hamitköy arasındaki bölüme çember inşa edilmesi nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığı, belirlenen alternatif güzergahın araç geçişine açılmasıyla gideriliyor.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle bu sabah çalışmanın yapıldığı noktaya giderek incelemelerde bulundu. Çember yapımı nedeniyle özellikle Lefkoşa istikametinde yaşanan trafik sıkışıklığının giderilmesi için talimat veren Bakan Canaltay, altyapı çalışmalarının vatandaşa en az rahatsızlık verecek derecede yapılması konusunda bundan sonra daha fazla özen gösterileceğini belirtti. Canaltay, belirlenen alternatif güzergah sayesinde çalışmaların aksamadan devam edebileceğini, vatandaşın da trafikte sorun yaşamadan ve yol güvenliğinde ödün vermeden gideceği yere varabileceğini kaydetti.

banner37
ek olarak Gazimağusa istikametinden gelip Girne veya Gönyeli’ye gitmek isteyen sürücülerin Haspolat-Taşkent-Dikmen hattı üzerinden hem Girne’ye hem de Gönyeli'ye ulaşabilecekleri ifade edildi.

Lefkoşa - Gazimağusa Anayolunun, Hamitköy kavşağı ile Haspolat kavşağı arasındaki kesimde 23 Haziran 2021’de başlayan çember yapımı nedeniyle trafik kontrollü olarak tek şeritten veriliyor.

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nun önemli bir bölümü 20 Temmuz 2021’de açılacağından dolayı ana yol ve bağlantı yollarındaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1